Flyt maden - Skab nye idéer til fremtidens bæredygtige madkultur

Flyt maden

Grøn omstilling har ikke kun brug for nye teknologier, men også kulturel omstilling, kritisk refleksion og handling, dialog og samskabelse.

  • Vil du bruge dine akademiske kompetencer til at udvikle projekter, som kan gøre en konkret forskel for den bæredygtige omstilling?
  • Vil du udvikle idéer sammen med andre studerende, som læser noget andet end dig?
  • Vil du blive bedre til at få nye idéer og redskaber til, hvordan du gør dem til virkelighed?
  • Vil du møde spændende oplægsholdere, virksomheder og eksperter indenfor bæredygtig omstilling?

Så deltag i idésprintet Flyt Maden 3.-5. marts 23.

Hvad er et idésprint egentlig?
Vi samler ca. 30 studerende i en weekend i marts. Du vil komme i en gruppe med andre studerende ud fra dine interesser, og I vil sammen finde frem til en problemstilling I skal finde en løsning på. I løbet af weekenden vil I blive hjulpet på vej af inspirerende oplægsholdere, eksperter og medarbejdere fra Actory og Human Legal Innovation Hub, som giver jer alle de redskaber, I har
brug for i processen. Når weekenden slutter har I en idé, som I præsenterer og får feedback på. Al mad og drikkevarer er naturligvis gratis hele weekenden.

Hvad sker der bagefter?
Du bliver efterfølgende inviteret til at gøre idéen til virkelighed gennem et særligt tilrettelagt forløb, som består af 2 aften workshops og løbende møder i jeres team med medarbejdere fra Actory og Human & Legal Innovation Hub. Vi vil hjælpe jer med planlægning af projektet, finde samarbejdspartnere, markedsføringen og sammen med jer sikre, at I kommer i mål. Hvor mange timer I har mulighed for at bruge på at realisere jeres projekt, er noget I afgør sammen i gruppen, så der samtidig kan være plads til studiet, studiejob, venner osv. Forløbet afsluttes senest i juni, hvor vi forventer at grupperne har realiseret projekterne.

Du tilmelder dig i første omgang kun weekenden. Du kan tilmelde dig det efterfølgende forløb på weekendens sidste dag.

Flyt Maden er for alle
Flyt Maden er for alle studerende på Københavns Universitet og andre tilsvarende uddannelsesinstitutioner, da vi håber at kunne samle nogle tværfaglige grupper for at få så mange perspektiver som muligt. Både bachelor- og kandidatstuderende er velkomne. Du behøver ingen særlig viden om at arbejde med bæredygtighed og innovation. 

Hvorfor skal du deltage?
Når du deltager I Flyt Maden lærer du om: idéudvikling, innovationsprocesser, bæredygtighed og hvordan du kan bruge det, du lærer på din uddannelse, i praksis. Samtidig udvider du dit netværk og ved weekends afslutning får du et kursusbevis på at du har gennemført forløbet. Det bliver en hyggelig og inspirerende weekend med fokus på fællesskab frem for at få den bedste idé.

Læs mere heog Tilmeld dig her