Bliv en del af innovationscenteret

Explore - åbent for alle

For dig, der er nysgerrig på at lære mere om innovation og entreprenørskab.

Develop - ansøg om at være med

For dig, der har en konkret idé, du vil udvikle eller et problem, som du vil løse.

Adgang til workspace & café

Innovationscenteret tilbyder et åbent rum til dig, der vil arbejde med innovation og entreprenørskab. Lighthouse råder samlet over 1200 kvadratmeter med faciliteter til enkeltmands- og gruppearbejde. Kom forbi innovationscenteret på Tagensvej 16A og mød vores forretningsudviklere og iværksættere.

Introsamtale

Vores innovationskonsulenter står klar til at sparre med dig om din idé eller startup. Du kan bruge samtalerne til at vende dine tanker, få hjælp til at komme i gang eller få mere viden om innovation og hvordan du kan få ECTS point for at deltage i et innovationsforløb på KU. Innovationskonsulenterne kan bookes her.

Events, hackathons og inspirationsoplæg

Lighthouse faciliterer events, hackathons og inspirationsoplæg, oftest i samarbejde med eksterne aktører. Innovationscenteret gør en indsats for at invitere omverdenen ind i KU’s arbejde med innovation. Til vores challenges og hackathons byder virksomheder og organisationer ind med udfordringer til de studerende.

Idéudvikling

Vil du prøve kræfter med innovation og entreprenørskab, men mangler du en god idé at arbejde med, så tag fat i os og få hjælp til idéudvikling. Vi har en lang række måder at få dig i gang, både via egne tilbud og kurser på KU, men også events hos samarbejdspartnere, kan få idéerne til at blomstre.

Adgangsgivende iværksætterforløb

Lead-in og Health Innovators er vores iværksætterforløb for studerende og forskere med en idé eller startup. På forløbene arbejder vi med din idé/startup og dig som iværksætter og samtidig bliver du en del af et stærkt netværk af iværksættere på tværs af fag og brancher. Når du har gennemført enten Lead-in eller Health Innovators har du mulighed for at blive medlem af Lighthouse, hvilket givet dig adgang til vores udvidede tilbud og 24/7 adgang til huset.

Iværksætterpraktik med ECTS

Iværksætterpraktik er for dig, der brænder for at afprøve din faglighed i praksis. På KU har du mulighed for at koble din uddannelse med innovation og entreprenørskab. Du kan både gøre det med din egen idé/startup eller i en anden eksisterende iværksættervirksomhed. Book en innovationskonsulent fra dit fakultet for at høre mere om dine muligheder og læs mere om ECTS-givende kurser her:

24/7-adgang til workspace

Som medlem af Lighthouse har du døgnet rundt ubegrænset adgang til vores community med unikke workspace faciliteter, møderum og professionelle præsentationslokaler.

Forretningsudvikling

Som en del af Lighthouse, kan du få hjælp til at udvikle din idé frem mod en egentlig forretning. Med forskellige baggrunde og erfaringer er vores innovationskonsulenter klar til at rådgive om alt fra tidlig kundefeedback og udvikling af dit produkt eller service og til senere overvejelser om f.eks. salg, markedsføring og kapital.

Book en af vores innovationskonsulenter her

Advisor netværk

Vi har et stærkt netværk af erfarne advisors, som er tilknyttet Lighthouse. De hjælper teams indenfor en række forskellige fagområder. Som en del af vores develop-program kan du booke møder med en advisor, som har kendskab til netop din situation. Mød vores advisors her.

Adgang til laboratorier

Som studerende på KU kan du ansøge om laboratorieadgang via CPHLabs – et samarbejde mellem Symbion, Rebbls og KU Lighthouse, finansieret af Industriens fond. Læs mere på www.cphlabs.dk for mere information og ansøgning om adgang til laboratorierne.

Because you can both be a student and an entrepreneur

Øvrige tilbud til studerende