Tilbud til studerende

Bliv en del af fællesskabet i KU Lighthouse!

Læs mere om de forskellige muligheder og tilbud for dig som studerende herunder

Lighthouse

Bliv en del af fællesskabet i KU Lighthouse

Uanset om du allerede arbejder med innovation eller om du blot vil snuse til nye muligheder, som kan forme din karriere eller udvikle dine kompetencer, så er KU Lighthouse stedet for dig. Vores fællesskab er fyldt med nysgerrige studerende og forskere, som arbejder på at gøre en forskel på forskellige niveauer og inden for alle brancher. Bliv en del af et stærkt fællesskab med inspiration, netværk og mulighed for at gøre idéer til virkelighed.

Programmer og aktiviteter

Er du nysgerrig og vil gerne lære mere om innovation og entreprenørskab, har du et konkret problem du gerne vil løse, eller måske du allerede har en virksomhed, som du gerne vil videreudvikle? Uanset hvad så har vi relevante aktiviteter og programmer til dig i KU Lighthouse.

Tilbud

Lighthouse er et fællesskab åbent for alle, men ved at deltage i et af vores programmer får du adgang til særlige tilbud, som du kan læse mere om herunder.

Ubegrænset adgang døgnet rundt til vores community med unikke workspace faciliteter, møderum og professionelle præsentationslokaler.

Ekstra hjælp til at udvikle din idé frem mod en egentlig forretning. Med forskellige baggrunde og erfaringer er vores innovationskonsulenter klar til at rådgive om alt fra tidlig kundefeedback og udvikling af dit produkt eller service og til senere overvejelser om f.eks. salg, markedsføring og kapital. Book os her.

Adgang til et stærkt netværk af erfarne advisors, som er tilknyttet Lighthouse. De hjælper teams indenfor en række forskellige fagområder. Se vores advisors her.

Mulighed for at ansøge om laboratorieadgang via CPHLabs – et samarbejde mellem Symbion, Rebbls og KU Lighthouse, finansieret af Industriens fond. Læs mere på www.cphlabs.dk.

Øvrige tilbud til studerende

Følg os på sociale medier