Tilbud til studerende 

I KU Lighthouse er der mange mulligheder og tilbud til dig som studerende. Kom og bliv inspireret af andre studerende, der arbejder på at gøre deres ide til virkelighed. Kom og vær med til at finde løsninger til samfundsmæssige udfordringer. Eller kom og få hjælp og netværk til at skabe dit eget job med din egen virksomhed. Kom og vær med til at gøre en forskel

KOM I GANG

Øvrige tilbud

Brug huset til arbejde og møder. Byg netværk. Bliv en del af det sociale. Uanset hvad du laver, har du brug for andre for at lykkes. Vi har skriveborde, workspace faciliteter og møderum. Medlemmer har 24/7 adgang. 

 

KU Lighthouse er åben 24/7/365 for medlemmer og hverdage mellem kl. 8:30 og 16:30 for ikke-medlemmer.

Du skal være tilmeldt et af vores innovationsprogrammer eller have gennemført KU Innovators for at blive medlem.

Hvis du ikke har et KU-kort:

Send en e-mail til lighthouse@ku.dk med:

  • Dit navn KU-e-mailadresse
  • Holdnavn
  • Hvilket fakultet tilhører du.

Dit eksisterende KU-kort vil derefter give dig adgang til KU Lighthouse inden for 5 arbejdsdage.

Hvis du har et KU-kort:

Send en e-mail til lighthouse@ku.dk med de samme oplysninger og dit KU-id.

 

Har du brug for et laboratorium i et dynamisk iværksættermiljø kan du købe billig adgang her. Laboratorierne er placeret i Symbion på Østerbro, og er finansieret af Industriens fond. 

 

Dedikeret laboratorieplads

Du får en privat bænk i et nyt og moderne laboratorium, inklusive tilhørende faciliteter. Du får adgang til udvalgt fælles udstyr, opbevaring og et fællesskab af ligesindede laboratoriehold.

Kreativ frihed

Laboratoriet er åbent 24/7, så du har masser af tid og frihed til at eksperimentere med din idé, uanset om du arbejder morgen eller aften. 

Netværk

Vi tilbyder vejledning fra vores udvidede netværk af mentorer og specialister. På vores Venture Cafés kan du møde og sparre med udvalgte eksperter inden for forretningslivet og videnskaben.

Læs mere og ansøg her.

 

Følg med her